Εταιρια

κατεβαστε το φυλλαδιο μας

Awesome Image Awesome Image

Ιστορια της εταιριας

Η επιχείρηση Αναστασίου Βασίλειος από το 1999 ασχολείται με την παραγωγή και καλλιέργεια Μυδιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Στα βαθιά και κρυστάλλινα νερά της περιοχής μας, εκεί όπου το γαλάζιο της θάλασσας συναντά παντού το καταπράσινο του δάσους, μακριά από οποιαδήποτε πηγή ρύπανσης , παράγουμε τα γνωστά σε όλη την Ελλάδα, μοναδικής ποιότητας και γεύσης, Μύδια Ολυμπιάδας. Τα μύδια Μυδοκαλλιέργειας είναι ένα πραγματικά βιολογικό προϊόν, αφού δεν γίνεται απολύτως καμιά χρήση τροφής, θεραπείας ή άλλης επέμβασης καθόλη την διάρκεια της καλλιέργειας τους, καθώς ως γνωστό τρέφονται αποκλειστικά από το ίδιο το θαλασσινό νερό το οποίο φιλτράρουνε συνεχώς.

Η απαράμιλλη κρυστάλλινη ποιότητα των νερών της θαλάσσιας περιοχής μας, αποτελεί και την εγγύηση της ιδιαίτερης γεύσης και ποιότητας των Μυδιών μας. Εμείς απλά με μεγάλη φροντίδα και αφοσίωση τηρούμε σχολαστικά όλους εκείνους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής που διέπουν την παραγωγή - μεταφορά - συσκευασία και διάθεση των μυδιών, έτσι ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει Μύδια μέγιστης ασφάλειας και ποιότητας. Μύδια πραγματικά μοναδικά.

κεντρο αποστολης

Από το 2010 η επιχείρηση ολοκλήρωσε σε ιδιόκτητο χώρο της,την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων επεξεργασίας και συσκευασίας Οστράκων (Κέντρο Αποστολής Οστράκων και Αποκελυφωτήριο Μυδιών με Ευρωπαϊκούς Κωδικούς GR 50 K.A.41 και GR 50 A.M.21).Εκεί πλέον, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές HACCP και ISO22000 τα Μύδια όπως επίσης και διάφορα άλλα όστρακα επεξεργάζονται,επιλέγονται ένα προς ένα, τυποποιούνται και τέλος τοποθετείται η σήμανση με το προβλεπόμενο Υγειονομικό σήμα έτσι ώστε το τελικό προϊόν να τηρεί όλες τις προδιαγραφές & πληροφορίες που απαιτεί η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, αποτελώντας ένα προϊόν σίγουρο και εγγυημένο για τον τελικό καταναλωτή.

Awesome Image

Copyright © mydia-anastasiou 2019. All rights reserved.

Created by: infoweb thessaloniki